Home

Drie Dorpenloop 2011

Door alle drukte thuis nog geen tijd gehad en genomen om een stukje over de Drie Dorpenloop van vorige week zondag te schrijven.

Afgelopen april heb ik de City Run in Hilversum moeten missen vanwege onze fantastische fietstrip door Engeland en Schotland. Dit viel in het weekend dat we terug kwamen en was achteraf gezien een goede keuze om niet mee te lopen. Samen met Ronnie wel ingeschreven voor de Drie Dorpenloop. Helaas kon Ronnie niet meelopen vanwege problemen aan zijn knie. Dit jaar kwam ik in Kortenhoef aan met chip op mijn schoen, vorig jaar nog zo handig vergeten.

Het weer was goed op de wind na. Ik start met Lydeke die maar liefst de halve marathon voor haar rekening neemt dit jaar. Ze moet me na twee kilometer laten gaan wat logisch is, zij mag er negen meer lopen. Vorig jaar liep ik 1:04:23 en vooraf denk ik niet dat ik deze tijd ga kloppen. Onderweg gaat het allemaal prima en de kilomters gaan vlot voorbij. Tot kilomter negen loop ik dan ook richting de tijd van vorig jaar maar dan begin ik tijd te verliezen. Minder getraind dan vorig jaar dus er is wel een verklaring voor. Uiteindelijk finisch ik in 1:06:42. Ruim twee minuten trager maar alsnog wel netjes. 10,8 gemiddeld. Aan de finish staat Joyce met Lone samen met Tamara en Mike. Vorig jaar met deze loop wisten we net een dag dat Joyce zwanger was dus het is wel grappig dat ze er nu met ons lieve kleine meissie staat.

Dit jaar helaas geen Dam tot Damloop omdat ik me weer ingeschreven heb voor de halve marathon van Amsterdam. Vorig jaar was het net te veel om een maand later na de Damloop ook nog eens de halve marathon te doen.

Volgend jaar weer een kans om mijn tijd te verbeteren bij de Drie Dorpenloop.... of misschien dan wel de halve marathon doen daar...???

Groet, Bastiaan

Drie Dorpenloop 2011


Drie Dorpenloop 2011


Drie Dorpenloop 2011


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets