Home

Cuba

Aankomende zomer vertrekken Joyce en ik in augustus naar Cuba . Joyce die, zoals bekend, niet echt van het vliegen is heb ik weten te overtuigen van deze mooie trip. Achteraf gezien was dit nog niet eens zo heel erg lastig.

In april is Desiree die bij Carlson Wagonlit Travel werkt bij ons langsgekomen. Met een fotoboek, reisgidsen en informatieboekjes van Cuba in de aanslag hebben we een beeld gekregen wat er allemaal mogelijk is op dat eiland in het Caribisch gebied. Dat is namelijk heel veel.

De offerte en de plekken die we gaan bezoeken spraken ons wel aan en toen hebben we besloten om ervoor te gaan. 22 augustus vliegen we naar Varadero. Ik zal hieronder de beschrijving zetten zoals Dees in onze info gezet heeft:

Zaterdag 22/8 - Vlucht Amsterdam Varadero

Zaterdag 22/8 - 1 nacht Varadero - Hotel Villa Tortuga

Zondag 23/8 - Rijden ca. 292 km Cayo Santa Maria. Op Cayo Santa Maria kun je niets, moet je niets behalve rusten en genieten!
2 nachten in Melia Cayo Santa Maria

Dinsdag 25/8 - Trinidad, een mooie tour door de bergen of langs de kust (ca. 198 km.)
2 nachten in hotel Las Cuevas

Donderdag 27/8 - Pittige tour naar Vinales (ca. 524 km.) Vroeg wegrijden, dan kun je onderweg nog langs Cienfuegos, dat wordt in bijna alle rondreizen aangedaan heeft ook mooie pleinen, maar om te overnachten is het zonde, dan kun je beter doorrijden en nacht extra in Vinales verblijven. Cienfuegos: Palacio del Valle is bezoek waard en dus de pleinen. In Vinales zijn natuur wandelingen te boeken en sigaren fabrieken te bezoeken, heeft prachtige natuur.
2 nachten in Complejo Vinales

Zaterdag 29/8 - HAVANA!!!
3 nachten in hotel Inglaterra

Dinsdag 1/9 - Laatste 4 nachten genieten in Paradisus Varadero!!!

Zaterdag 5/9 - Vlucht Varadero Amsterdam

Zoals je begrijpt hebben we er heel veel zin in!!! Het gaat een hele mooie reis worden.

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen