Home

Bulgarije Majestic Hotel Sunny Beach

Zondag 24 augustus 23.45u

Piep Piep Piep!!! Neeeheeeee! Nu al? Ja nu al. Hup eruit! We gaan op vakantie en hebben en nachtje reizen voor de boeg in plaats van slapen. Om 12.50 u nemen we de trein naar Schiphol waar we een uur later aankomen.

Maandag 25 augustus

Na het inchecken is alles dicht achter de douane. Jammer dan kunnen we niet shoppen!
Al weet ik dat het alleen maar leuk is wat we gaan doen, ik kan het toch niet opbrengen om vrolijk te zijn! Sterker nog, ik ben vreselijk chagerijnig. Joyce zonder slaap is een ramp in de omgang. Sorry liefde. Maar je blijft geduldig.
In het vliegtuig kunnen we slapen gelukkig. De vlucht verloopt prima. Na zo'n 2,5 uur komen we aan op de luchthaven van Burgas in Bulgarije! We gaan naar Hotel Majestic in Sunny Beach . Het schijnt een luxe oord te zijn. En dat is het zeker! Onwaarschijnlijk mooi is het! Aan de boulevard aan zee. Geweldig. Bastiaan checkt in bij de balie. Een aardige medewerker biedt ons aan ons naar de kamer te brengen en onze koffers te dragen. Wat aardig. Die van mij weegt 24 kilo. Haha. Eenmaal in de kamer aangekomen blijft hij wachten. O ja! Hij wil natuurlijk een fooi! Stom! Maar uhh. Wij hebben nog geen lev's gepind en euroâ??s hebben we ook opgemaakt volgens mij. Hmm. "you'll get it later", proberen we. Maar de man gooit er een Bulgaarse vloek uit en loopt weg. Nou dan krijgt hij het dus helemaal niet. Jammer voor hem.
We hebben een appartement met zeezicht gekregen. Kan niet beter! Het uitzicht is geweldig. Gauw pakken we onze koffers uit en trekken onze zwemkleding aan om naar het strand te gaan! Het is lekker weer namelijk. Eerst even pinnen ook.
We hebben de hele nacht niks gegeten dus we stoppen onderweg naar het strand eerst even bij een eettentje. Hmmm lekker een cheeseburger! Om half 10. Ach ja moet toch kunnen.
Eenmaal op het strand begint de vakantie echt! O wat heerlijk is het toch. Zo, nu kunnen we eindelijk een beetje slapen!
Na het strand frissen we ons even op en maken ons gereed voor het diner! Nou ik ben benieuwd! Wij zitten in de shift van 20.00 u, hihi. Er is er namelijk ook een eerder, vanaf 18.00 u.
Onze vaste plek voor de komende week is nog niet gereed, dus we worden naar een andere tafel begeleid. Het is een iets kleinere zaal aan de zijkant van de grote eetzaal, met een apart buffet. We bestellen eerst even een wijntje en dan kunnen we aanvallen! Nou het ziet er prachtig uit hoor, allemaal. Vooraf nemen we salade en daarna vlees met frietjes. En natuurlijk een toetje. Allerlei soorten taartjes en ijs. Jammie.

Cocktails Majestic Hotel
Na het eten lopen we nog even naar buiten voor een afzakkertje. Het hotel heeft een eigen bar met een lounge gedeelte erbij. Bas neemt een Marguerita en ik een Mohito. Het is happy hour dus we krijgen er ieder twee! Ah welja joh! Dan zullen we daarna wel lekker slapen!

Dinsdag 26 augustus


We mogen tot 10.00 aanschuiven bij het ontbijt, maar aangezien het dan een beetje druk is wordt om aanbevolen om voor half 10 binnen te zijn. Daarom gaat de wekker om 8.45u (NL tijd 7.45u!!!). Even gauw onder de douche en daar gaan we. Nu zitten we ergens anders. In de grotere zaal. Dit is onze vaste plek. Tafel 85. Althans, met het ontbijt mag je gaan zitten waar je wilt, maar 85 is toevallig vrij.
Qua eten weet je niet wat je ziet! Wat je maar kan bedenken is er: Gewoon brood, bolletjes, gefrituurd brood, croissantjes, crackers, yoghurt, fruit, gekookte eieren, gebakken eieren, gefrituurde eieren, engelse worstjes en bonen, pannenkoeken, allerlei soorten beleg natuurlijk, fruit, groenten, sapjes, toetjes, etc etc. Nou ik heb half nog niet alles opgenoemd. Geweldig. Wat ontbijt betreft halen wij ons geld er niet uit, dat niet. Bas eet yoghurt en bij mij houdt het na twee broodje met ham en kaas ook wel op. Maar toch.. geweldig.
Na het ontbijt gaan we terug naar de kamer om onze badkleding aan te schieten, want we gaan weer lekker naar het strand! Het is super weer! En het hotel ligt eigenlijk aan het strand. Met 2 minuten lopen ben je er. Er staan al allemaal ligbedjes klaar op het strand en als je Majestic gast bent krijg je 2 bedjes en een parasol voor de helft van de prijs: omgerekend 4,50. Nou daâs voor niks toch? Er staat een lekker windje dus ik kan heerlijk de hele tijd in de zon. Wel verraderlijk dus goed smeren!
Om 13.00 u moeten we wel even terug naar het hotel want dan komt de hostess ons informeren over van alles en nog wat en natuurlijk over de excursies. Van mij hoeft het niet echt, ik doe het voor mijn liefde! Haha.
Nadat we een glaasje ranja hebben gekregen en alle klachten van onze mede vakantiegangers hebben aangehoord (ik zou weinig kunnen bedenken om over te klagen hier, maar goed) komen de excursies aan bod. Bastiaan wil er wel 3 doen, maar dat heb ik gelukkig gereduceerd tot 1: Uhm.. ik weet niet meer hoe die heetâ?¦ Haha in elk geval gaan we varen en het dorpje Sozopol bezoeken en als laatst naar Bourgas, de hoofdstad in de buurt. Donderdag gaat het gebeuren. Spannende shit! Hup! Terug naar het strand. Nog ff bakken!
Tegen half zes zijn we het wel zat en gaan we weer richting kamer. We mogen natuurlijk pas om 20.00 u eten, dus we hebben nog lekker even om te relaxen en te douchen enzo.
Lekker eten! Het ziet er weer allemaal toppie uit. Wij nemen er weer een flesje wijn bij. De Bulgaarse grand cru Khan Krum. Het is heel gek, deze wijn ruikt naar Muskat, dus mier zoet, maar het is een droge wijn. Lekker hoor! De toetjes hier zijn ook niet te versmaden! Mmmm! Dat wordt echt vet aankomen.

Voor Hotel Majestic
Na het eten doen we nog even een cocktailtje (4) in de lounge bar van Majestic. Heerlijk een beetje hangen en kletsen en zuipen. En het is nog niet eens koud. Super! De moeheid is er nog niet uit dus we houden het niet zo lang vol. Das wel jammer. Lui als we zijn Truste!


Woensdag 27 augustus


Vandaag gaan we na het ontbijt naar de Spa beneden. Bastiaan voor een aromatherapie massage en ik voor een gezichtsbehandeling. Heerlijk. Beiden hebben we de afspraak gemaakt om half 11. Maar helaas als we daar binnen stappen kan Bastiaan wel gelijk doorlopen, alleen mijn afspraak blijkt dubbel geboekt te zijn. Heel raar maar waar. Of ik een uurtje later ook kan. Tja dat is wel balen. Nu moet ik een uur wachten en als Bastiaan klaar is moet hij een uur wachten. Maar ja, toch maar gedaan. Ik heb in de tussentijd even bij het zwembad zitten lezen.
Achteraf was het het wachten meer dan waard. Het was heerlijk. Ik kreeg allerlei crèmepjes en maskertjes. Lekker dat gefrutsel aan mân gezicht. En Bas was ook helemaal ontspannen van de massage. Hij heeft in de tijd dat hij op mij heeft gewacht even een biertje op het terras gedronken. Ach ja, het is toch vakantie!
Uiteindelijk is het dus een uurtje of 13 voordat we naar het strand kunnen. Onderweg naar het strand komen we op het hotel terrein een kebabkraampje tegen. En we hebben inmiddels natuurlijk wel weer trek gekregen! Twee alstublieft.
Het enige nadeel van de behandeling is dat ik vandaag niet met mân gezicht in de zon mag.â?¦ of zal ik het stiekem toch doen? Hierdoor gaan eventuele wondjes toch sneller genezen zou je zeggen Achteraf heb ik gelukkig ook nergens last van.
Het is heet vandaag! Pfff. De wind is ver te zoeken. Dan maar een beetje pendelen tussen zon en schaduw! Biertje erbij. Haha. Niks te klagen hoor!

Majestic Hotel Bulgarije
Na het dinerbuffet gaan we naar het centrum lopen. Althans, dat hopen we. Want we zeggen het al elke dag tegen elkaar. Nee nu gaan we echt! We lopen het hotel uit en lopen zomaar onze stam lounge cocktail bar voorbij. Zou het dan echtâ?¦ ja!....Nee toch niet. âZeg daar aan het strand zit ook zoân leuke lounge cocktailtent. Zullen we daarâ?¦ Okâ?!!! Ach hier is het ook happy hour en je ziet weer eens iets anders hé. Een Marguerita en een Pina colada graag! Het is hier echt superrelaxed! Aan het strand en best wel donker. Leuk muziekje erbij. Top!

 

Donderdag 28 augustus


Vandaag gaan we op excursie! Yes! Haha. De wekker gaat een uurtje vroeger want om 8.40u moeten we met de bus mee. Gauw even een broodje en een yoghurtje naar binnen proppen! We weten niet precies waar de bus ons komt halen dus Bas schiet in de stress omdat hij bang is we het niet halen. Haha. Al gauw zie ik gelukkig een bordje van de organisatie dus daar gaan we staan. Niet veel later komt de bus er al aan.
Onze juf is dit jaar een Bulgaarse vrouw die Nederlands spreekt. Heel grappig doet ze dat. Ze zegt ook woorden verkeerd, maar je begrijpt haar wel. Bijvoorbeeld "Dat heeft plekgevonden". Haha. Geinig.
Omdat we vrij vroeg zijn (zegt onze juf) is er gelegenheid om een wijnfabriek te bezoeken. Iedereen stemt daar natuurlijk mee in. Alleen het is iet wat vroeg om te gaan proeven natuurlijk. Eenmaal daar blijkt dat er niet veel te proeven valt. Het is gewoon een klein winkeltje met een aantal flessen wijn en cognac die je kunt kopen. Wij denken dat we daar de hele dag dan mee moeten sjouwen, dus we kopen niks. Achteraf kan het ook in de bus blijven liggen. Maar goed. Jammer dan.

Rapotamo rivier Bulgarije
Op weg naar de tweede bestemming: de beroemde rivier Rapotamo. We gaan schildpadden zien en prachtige waterlelies! Wauw! Dat moet de anderhalf uur durende reis ernaar toe toch zeker wel waard zijn! We stappen uit de bus en lopen een stukje het bos in richting de rivier. Daar komt het bootje waar we in mogen. Met een privé kapitein. We stappen in. Nou kom maar op met die schildpadden en waterlelies! Bas pak je camera er maar bij!
Maarre na vijf minuten zijn er geen schildpadden en waterlelies te zien. En na 10 minuten ook niet. O gaan we nu al weer keren? Nou misschien op de terugweg. Nee hoor. Het riviertje had hetzelfde uitzicht als de overgang van een haven naar de Loosdrechtse plassen. Gewoon bomen en bruin water. Haha. Nou ja. Het is onze dag niet!

Sozopol Bulgarije
Met bonkend hart vervolgen we onze weg naar de 3e bestemming vandaag: het dorpje Sozopol . Daar gaan we ook de lunch genieten ;-)
Sozopol is wel een leuk dorpje. Best wel toeristisch ook. Overal kraampjes met hebbedingetjes. Op een gegeven moment komen we bij een kerkje uit. Onze juf zegt dat we mee mogen gaan met haar het kerkje in, maar we mogen ook zelf het dorpje verkennen en wat gaan drinken ofzo. Om 13 uur moeten we dan weer verzamelen bij het kerkje buiten. Bas en ik lopen nog even mee naar binnen, maar we hebben het al gauw gezien. We besluiten even te gaan winkelen. We komen een winkeltje tegen met nepsokken. 3 paar voor 5 leva. Omgerekend a'2,50. Geen geld toch! Aangezien Bas een sokkentik (en een boxer tik, maar die komt nog) heeft, kan hij dit niet laten liggen.
We lopen nog een keer heen en weer en dan komen we een barretje tegen. Even zitten hoor! We hebben nog even de tijd voordat het 13 uur is. Wat nemen we? Een koud biertje hebben we toch wel verdiend, haha.

Bierje Bulgarije
Verzamelen bij de juf voor het eten! Nou er gaat toch wel wat in. We lopen achter haar aan een smal straatje door. In het excursie boek stond dat we aan de haven gaan eten, dus we zijn benieuwd. Eenmaal daar zien we wel een paar bootjes en een watertje, maar een echte haven? Mwa. Het restaurant ziet er leuk uit. We zitten in het bovengedeelte met de hele klas. Het zijn allemaal best een beetje sufferds. We hebben nog met geen een een woord gewisseld. Ook raar eigenlijk. Waar is de juf? Eet ze niet mee? Nee. Dat belooft niet veel goeds, want vorig jaar op Rhodos at onze toenmalige juf ook niet mee. Achteraf was dat begrijpelijk.
De eerste gang komt eraan. Een bordje koolsla met een halve tomaat. Gelukkig staat er olie en azijn op tafel. Kunnen we zelf nog een dressinkje creëren.
We hebben de laatste sliert sla nog niet binnen en de tweede gang komt er aan: aardappelsoep met hele stukjes aardappel. Jongens dit hadden jullie toch niet hoeven doen!
Gang twee moet met dezelfde vaart naar binnen als gang een, want kijk eens wat is dat voor een specialiteit! Kipfilet met een papje en aardappelpuree. Ze zijn hier wel dol op aardappelen. Laten we het zo zeggen. De puree was lekker. Zelfs Bas heeft de kip laten staan. Dat wil toch wel wat zeggen. Haha. Ho kijk uit achter je! Daar komt het ijs al aan! Ach wat lekker! Vanille ijs met harde stukjes! Hoort dat? Nee?
Nou het is kwart over een en we hebben 4 gangen binnen. Toch knap.. Bas en ik besluiten onze tafelgenoten te verlaten en naar buiten te gaan. De "haven" in. Een biertje drinken om die gorigheid van daarnet weg te spoelen.
We mogen weer instappen in de bus. Maak me gek. We gaan nu naar de laatste bestemming: Burgas. Daar mogen we een uurtje winkelen. Het is niet zo ver weg gelukkig. Het is best een lelijke stad. Allemaal beton uit de tijd van het communisme. En alles is best viezig en onverzorgd. Bah. Bas en ik lopen de winkelstraat in. Ik als verslaafd winkelster word hier nu niet echt warm of koud van. Bas al helemaal niet. Er zijn wel aardig wat winkels enzo, maar het is HET gewoon niet. Neeâ?¦ jammer. We lopen wat winkeltjes in en uit en passen hier en daar wat, maar nee. Gaan we? Haha.
Eigenlijk (en dat vindt Bas ook) is deze excursie de minst leuke van alle excursies die we tot nu toe hebben gedaan. Daarom wil Bas mij dit volgend jaar niet weer aan doen of wel schat? O toch wel. Volgend jaar beter.

Zwembad Majestic Hotel Bulgarije
Rond half 6 zijn we weer terug bij ons hotelli. We hebben eigenlijk nog wel ff zin om in de zon te liggen, dus dat doen we. Bij het zwembad dit keer. Na een kwartiertje moeten we van stoel veranderen omdat de zon achter het hotel verdwijnt. Iets naar achteren. Weer een kwartiertje later was ie echt weg. Wij dus ook.
Vanavond weer lekker eten en daarna (je zal het geloven of niet) eindelijk eens een keer naar het centrum met de luie lichamen van ons! We gaan met de taxi. Onze hostess vertelde van de week dat de taxiâs die bij het hotel staan te vertrouwen zijn dus daar gaan wij dan ook blindelings van uit. De chauffeur begint een leuk verhaaltje over zijn werk en vraagt of we al in Bourgas zijn geweest en hoeveel dat kostte. Dat bedrag vond hij veel te veel en als we er nog een keer heen wilden zou hij ons wel brengen. Nee we waren echt opgelicht zei hij. Die gladde aal. Totdat we bij het centrum aankomen en moeten afrekenen. Toen kwam het woord oplichterij niet meer in zijn woordenboek voor. 20 Leva mogen we maar liefst neertellen! Dat is een tientje in euroâs voor een ritje van 3 minuten. Je zou denken: Dan hadden jullie toch ook kunnen lopen? Uhm ja, dat had gekund. Maar daar gaat het niet om hé! We voelen ons zwaar genaaid!
Het centrum maakt het weer goed. Een waar shopwalhalla voor elke vrouw en zelfs voor de man! Overal best wel goede nepmerken. Van portemonnee tot broek. Ik blijf bij de eerste winkel al een kwartier hangen dus Bas gaat het zwaar krijgen. Jahaa we lopen wel door !!!
Het is hier rete druk. Overal barretjes met dansende halfnaakte vrouwen en restaurants en casinoâs. Mensen met krokoldilletjes, slangen en aapjes waarmee je op de foto mag! Dat vinden we wel zielig.
Langs de boulevard lopen we weer terug naar het hotel. Er zijn hier ook nog allemaal winkeltjes en standjes met allerlei kleren en dingen. Op een gegeven moment komen we een leuk winkeltje tegen met vooral veel Björn Borg. Ook hebben ze Ralfph Lauren en Paul Smith. Bas ziet een paar leuke dingen: een vest en twee poloâs. de kwaliteit ziet er prima uit dus die nemen we. Ik zie ook een leuk Björn Borg vest. Grijs met zilver gestikt. Leuk! Even passen! Ik pak er een en trek m aan, maar krijg de rits niet dicht! Die blijft hangen! Ik trek en even aan en jawel hoor. Krak! Rits stuk. En nu?! Bas probeert de mevrouw af te leiden met allerlei vragen terwijl ik dat ding over mân hoofd uit trek. Shit shit shit! Ik besluit gewoon tegen die vrouw te zeggen dat het vest al stuk was! "Look! Broken! Can I try another one"? Wat erg hé! Ze kijkt wel een beetje raar maar geeft me een nieuwe. Deze rits doet het wel. Ik kan het nu ook niet meer malen om âm niet te kopen. Dus die nemen we ook. Pfff gelukkig goed afgelopen! Haha.
Een paar kraampjes verder komen we ook Björn Borg boxers tegen in alle soorten en maten! Niet van echt te onderscheiden. Daar kan Bas natuurlik niet zomaar voorbij lopen hé, dat snap je. Koop maar weer dan ;-)

Cocktails @ Majestic Hotel Sunny Beach
Zo na zoân dag hebben we toch we een cocktailtje verdiend nietwaar? Ach ja vooruit! Wel 2 ook. Want het is hier eeuwig happy hour.

 

Vrijdag 29 augustus

 

Zo vandaag gaan we vroeg naar het strand, want we moeten natuurlijk wel poepie bruin zijn als we weer terug gaan. En gisteren hebben we een hele bakdag gemist! Er staat ook niets anders op het programma vandaag. Heerlijk! Tussen de middag een cheeseburgertje en een paar uurtjes later een biertje. Boekje erbij, muziekje erbij! Kan niet beter!
's Avonds bij het buffet valt ons oog op de chocoladetaart die al klaar staat bij de toetjes. Mmm die gaan we nemen zometeen als we klaar zijn. Nou niet dus want dat dacht de rest van Majestic ook. Haha. De taart was binnen no time opperdepop. Maar goed. Er wordt dan dus ook geen nieuwe chocoladetaart neergezet, maar zoân vieze kokostaart ofzo. Getver. Maar gelukkig liggen er ook andere lekkere dingen.
Eigenlijk willen we vandaag weer naar het centrum, maar we redden het weer niet verder dan het cocktailtentje waar we woensdag ook zijn geweest. Dit keer gaan we aan de straatkant zitten. Dan kunnen we lekker mensen kijken. We bestellen een sex on the beach en een margeruita voor Bas natuurlijk. Ondertussen komen er twee Nederlanders achter ons zitten. Na 10 minuten krijgen zij hun bestelling wel en wij niet. Nou dan maar even vragen. Blijkt dat onze cocktails al een kwartier op de bar warm hebben staan worden. Twee lauwe sex on the beach en een marguerita waarvan het zoutrandje al in het glas is gedreven. Het ziet er allemaal gewoon niet uit! Bijna niet weg te krijgen. Bah. Bas proeft de tequila bijna niet, dus hij vraagt of hij er nog een beetje bij mag hebben. Dat kan. Maar eigenlijk is de cocktail gewoon verpest. Als we met pijn en moeite de boel ophebben na een poosje, krijg ik het idee om zonder te betalen weg te lopen. Echt waar, zo vies was het. Helaas ziet de serveerster ons opstaan en komt naar ons toe gesneld met haar chagrijnige kop. Ik heb geen gepast geld en zij heeft niet gepast geld terug, en ik weiger om ook maar een cent fooi te geven, dus uiteindelijk betalen we 50 leva minder. Het gaat om het principe hé, hehe.
Zullen we dan nog maar een echte cocktail gaan halen aan onze eigen bar? Jaaaah!! Joyce een Pina Colada en Bas een echte marguerita. Kijk dit zijn pas echt cocktails!

Aftershock drinken Sunny Beach
Naast ons zit een jongen met twee meisjes die hij volgens mij net heeft ontmoet. Eigenlijk kletst hij tegen iedereen. Hij praat wel aardig Engels. Natuurlijk begint hij ook tegen ons te lullen over van alles en nog wat. De meiden zien kans om tussendoor te vertrekken. Mooi is dat. Hihi. Maar we komen er achter dat hij uit Denemarken komt en dat hij met zijn ouders hier is, maar die liggen al te slapen. En hij heeft het maar steeds over een "aftershock". Dat is zo'n geweldig drankje waar je helemaal dronken van wordt en zus en zo. Dus ik zeg tegen hem dat Bas er wel een met hem wil drinken. Haha. Nou hij stribbelde even tegen, maar daar gaan ze uiteindelijk hoor.
Het drankje wordt in de brand gestoken, dan moeten de mannen het opdrinken en daarna het glas ondersteboven neerzetten. Vervolgens met een rietje de walm onder het glas vandaan zuigen. Bas blaast. Zo jammer. Maar ik kan je verzekeren. Hij heeft morgen wel een aspirientje nodig hoor ;-)


Zaterdag 30 augustus


Om kwart voor negen weer de wekker. Helemaal als je je beseft dat het eigenlijk een uur vroeger is, is dit helemaal een hel op een vakantiedag. Vooral na gisteren. Vooral voor Bas! Maar gelukkig heeft hij zijn vrienden de Panadols! Haha.
Na het ontbijt gaan we weer naar de Spa! Op uitnodiging van lieve Baffie. Hij neemt zelf weer dezelfde massage als eerder deze week en ik krijg een gezichts- en haarmasker in het Turkse bad. Naakt dat wel. Nou ja in een papieren string. En het wordt gedaan door een man! In het begin wel wennen dus maar zeer zeker zeer heerlijk ontspannend. Super! Tnx Baby!
Hierna weer lekker naar het strand. Het is weer heet vandaag. Heter dan de vorige dagen. Omdat ook de wind ontbreekt.
Rond enen nemen we allebei een lekkere kipkebab op het strand met een biertje. Wat is het hier toch vervelend! Eindelijk wordt het na vijven wat koeler. Er steekt een windje op en Bas leest lekker de Viva en ik ga nog even zonnen.
Opeens gaat de zon achter een wolk en begint het toch wel heel hard te waaien! We zien ook iedereen van het strand af snellen! Er komt me toch een donkere lucht aan en een stormachtige wind raast over het strand. Nou dan gaan wij ook maar. Bij het hotel waaien de ligbedden het zwembad in! Eigenlijk valt het achteraf wel mee. Een hele grote storm is er niet geweest, maar het was toch wel even spannend!
Vanavond gaan we eten bij het restaurant van het hotel in plaats van bij het buffet. We hebben om half 8 gereserveerd en lopen het restaurant binnen. We worden al opgewacht en we kunnen binnen plaatsnemen. Nou dat ziet er best chique uit. En lekker dingen op de kaart ook! Hele andere dingen dan gisteren op de kaart stonden toen we gingen reserveren.. wat gek. Zitten we wel in het goede? Bas we zitten verkeerd!! Even de ober vragen. Verkeerd dus. Sorry! Haha wat een flater weer. We moesten het restaurant hiernaast hebben, maar het lijkt allemaal zo op elkaar. Dat is misschien ook wel de strategie. Gelukkig komen we er op tijd achter. Dit restaurant is wel wat anders! Wel lekker hoor, maar het verschilt niet heel veel van het eten wat we ook bij het buffet krijgen.

Bastiaan @ Sunny Beach
Na het eten gaan we met de taxi weer richting centrum. Dit keer voor de normale prijs. 15 leva in plaats van 20. Het is weer lekker bruisend hier. Langzaamaan lopen we over de boulevard weer terug naar het hotel. Dit keer kopen we niks meer. Gewoon lekker struinen.

Zondag 31 augustus

 

Laatse daggie alweer.. Getverdegetver, wat gaat vakantie toch altijd snel. Laten we nog even lekker genieten vandaag. Ondanks de storm van gisteren, brandt de zon aan de hemel. Het is heerlijk warm!!! We zijn vroeg op het strand. Bastiaan heeft zijn GPS apparaatje meegenomen, want hier in de buurt ligt een cache . Hij is vastbesloten deze te vinden. Rond 10.00 u gaat hij op zoek naar de schat. Deze ligt uiteindelijk helemaal aan de andere kant van de boulevard, dus tegen enen komt Bas weer teruggelopen. Hij heeft hem gevonden! Goed hé. Nu heeft hij rust verdiend, hihi. Ineens hoor ik "Auw Beppie ik ben gestoken" Wat denk je! Een heel groot zwart beest heeft hem in zijn been geprikt! Heel pijnlijk! Ik trek de angel eruit en Bas gaat het even afspoelen in de zee. Een poosje later zit er een enorm plakkaat op zijn been. Niet te geloven wat een rot beest!
Even later gaan we weg.. verbrand!!!! Vreselijk. Op het laatst kwam er een fris windje dus dan blijf je lekker in het zonnetje liggen. Zelfs Bas de hele tijd.  Haha. We komen de kamer binnen en we voelen het allebei. Auwww. Smeren, smeren, smeren. Maar het helpt niet zo. O wat handig van ons. De laatste avond en wij hebben ons laten verbranden. En nu pakken... blehh.
Bij het buffet zien we weer de chocolade taart staan. Die gaan we nu vast pakken! Nee joh dat kan je niet maken! Waarom niet?! Haha dus voordat we gaan eten staat het toetje al op tafel. Maar wij hebben m in ieder geval alvast! En maar goed ook want zodra we er aan toe zijn is de taart zelf alweer op! Dit was ons laatste buffetje, snif.

Joyce @ Majestic Hotel
We zijn niet echt meer in de vakantiestemming dus we maken na het eten nog een paar foto'ss van het hotel en gaan daarna naar boven. Om 6.10u komt de bus ons halen.


Dag Majestic en Sunny Beach! Het was helemaal top!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen