Kerstweek 2010

Kerst 2010

Vergeet bijna een mooi verhaaltje te maken van onze feestdagen. Persoonlijk vind ik het echt de leukste tijd van het jaar. Heerlijk eten, drinken en genieten met vrienden en familie.

Op de valreep voor kerst kregen we het geregeld om stromend water te hebben in de badkamer. Na een hoop leugens van Happybad hebben we na een hoop gezeik voor de kranen ons geld terug en zijn we 300 meter vederop bij de Praxis geslaagd voor 300 euro minder.
Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010
Kerstavond hebben we lekker zuurkool gegeten bij Anke in Kortenhoef. Nee helaas geen gourmet want dit was niet goed voor de nieuwe lampen boven de tafel en Joyce kon het niet aan om zo lang op de kado’s te wachten. Blijft leuk ons nieuwsgierig aagje. De hele vloer om de kerstboom heen ligt bezaaid met kado’s. Oh oh oh, wat is het weer veel. Joyce wordt verwend met handdoeken voor in de nieuwe badkamer, staafmixer, geurtje, een luiertas en nog heel veel meer. Anke wordt dit jaar verwend met een groot pak toiletpapier, tijgerhanddoeken, pandora’s en nog heel veel andere kado’s. M’n moeder en Dick gaan naar de vuurtoren van Harlingen begin februari. Wij vonden het zo bijzonder dat we dit hun graag ook mee wilde laten maken. Zij krijgen natuurlijk ook nog veel meer. Ik krijg een nieuwe bril, vest, een bon voor Beversport, een draagzak voor ons kleine boontje en ook nog veel meer. Van m’n moeder krijgen we ook zakjes met roze boontjes. Dit kunnen we aan vrienden en familie geven die op kraamvisite komen. Heel leuk idee dat in België gekocht is. Nadat alle kado’s zijn uitgepakt en we al het moois bewonderd hebben gaan we op huis aan. Ik ga zoals elk jaar nog een biertje drinken in de Guardian. Het wordt weer een gezellige avond met Robbie, Esther, Dennis, Stefan, Esther, Stout en Edje van de Guardian. Om 04:00 uur lig ik in bed.
Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010
De eerste kerstdag kom ik na twee Advils redelijk op gang. We gaan weer een speciaal menu eten in Huizen bij Jeroen en Natas verzorgd door m’n moeder. Nadat ik Lisa en Sara voor het slapen gaan heb voorgelezen uit Jip en Janneke gaan we van start. We beginnen met een pompoensoep en hebben als tussen gerecht natuurlijk weer een spoon. Het hoofdgerecht is dit jaar konijn. Nog nooit gegeten maar we vinden het heerlijk. Daarna hebben we een kaasplank met maar liefst acht kazen en een acht jaar oude port. Als afsluiter hebben we een ijstaart. Het is wederom een perfect geslaagd diner geworden. Echt genieten. We gaan met z’n zessen terug in de auto van Marieke. Het past allemaal maar net omdat Marieke zelf in de achterbak gaat zitten. Het is gelukkig niet glad onderweg. Het heeft veel gesneeuwd de afgelopen dagen namelijk.
Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010

Kerst 2010

De tweede kerstdag hebben we heerlijk overdag niets gedaan. Even bijkomen van alle mooie gebeurtenissen van de afgelopen twee dagen. Nadat we hebben genoten van onze nieuwe badkamer kleden we ons aan. We hebben vanavond een diner met m’n moeder en Dick bij de Kaars. Hier hebben ze een mooi kerstdiner samengesteld. Ook deze avond is weer ruimschoots geslaagd. Heerlijk eten en bijpassende wijnen passeren onze tafel.

Oud en Nieuw vieren we net als vorig jaar gezellig bij Adse en Ilona. Dit jaar zijn Gert, Eva, Tim en Marlous er met de kids ook bij. Een leuke avond met een knus vuurtje, een potje Levensweg, mooi vuurwerk, lekker eten, goede champagne en bovenal luiden we 2011 in. Het jaar waar onze boon ons meissie gaat worden. Happy new year to you all.

Kerst 2010

Kerst 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *