Home

Jochem Myjer de rust zelve
In afwachting op de verhalen van Egypte door Ronnie en Boedapest door Joyce ben ik genoodzaakt zelf maar weer eens iets het WWW in te slingeren;-)

Afgelopen vrijdag zijn we bij Jochem Myjer geweest in Carré. Wat een fantastische show. Het gaat allemaal zo snel dat je de grappen niet kan onthouden. Hij deed veel typetjes en vanzelfsprekend ook heel druk. Als de show op DVD komt dan wil ik hem nog wel een keer terug zien. Wow... wat was dit lachen! Deze show is beter dan zijn vorige twee Adéhadé en Yeee-Haa! Hieronder één van zijn vele imitaties bij de Mike en Thomas Show.

Zaterdag zijn we vroeg opgestaan om eindelijk een keer het Anne Frankhuis te bezoeken. Meer dat 15 jaar geleden heb ik eens het boek gelezen en wilde altijd al eens een kijkje nemen. Als je door alle ruimtes loopt is dit wel vreemd. Hier hebben ze ondergedoken gezeten en moesten ze ruim twee jaar lang doodstil zijn. Nu ik alles gezien heb wil ik het boek nog een keer lezen want dit heeft indruk gemaakt. Je kan het je haast niet voorstellen dat hier acht mensen hebben gewoond. Ik vond het bijzonder om in het achterhuis rond te lopen.

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets