Home

Geocaching logo

Afgelopen zondag met Joost afgesproken om een stuk te gaan fietsen. "Doen we ook een geocache??" "Ja hoor, gezellig" zeg ik.

Aangezien we gingen fietsen in Almere moesten daar een aantal caches gedaan worden. Het leek mij leuk om de serie "Meer zien van Almere" te doen. Een serie van 10 traditional caches die lijden tot de eindcache. Goed plan... doen we!!!!

Om half tien afgesproken. Na een kopje koffie en de GPS op orde te hebben gemaakt vertrokken naar punt 1. Tja... als je niet eerst leest weet je ook niet dat de cache weg is. Na een half uur toch maar eens de beschrijving gelezen. Shit... cache verdwenen dus. Gelukkig hadden we wel het geluk dat er een schaars gekleed Pools hoertje uit de bosjes kwam die samen met een man opnames had gemaakt van de door haar verrichte werkzaamheden;-) Haha. Dan maar naar punt 2, we geven niet op. Deze vinden we snel en de volgende punten gaan ook voorspoedig. Langs het water bij de derde cache van de dag eten we een broodje.

De volgende caches vinden we ook allemaal snel. We hebben de vaart er flink in, de één nog vlotter gevonden dan de ander. Het is echt een hele leuke tocht en we zien veel van Almere. Althans... ik zie aardig wat want Joost is al bij aardig wat punten geweest. Ondanks wat horzels en brandnetels is het echt op top dag. Aan het einde van de caches combineren we de resultaten en gaan op pad naar de eindcache. Hiervoor moeten ook nog een aantal locaties bezocht worden. Uiteindelijk hebben we het laatste coördinaat van de dag te pakken. Na 20 minuten in de bosjes te hebben rond gelopen zie ik de cache liggen. "Geniaal verstopt" zegt Joost. We schrijven een verhaaltje in het logboek en gaan op weg naar huis. Thuis aangekomen staat er 64 kilometer op de GPS.

Geocaching the next level dus. Dit was echt een geweldig mooie tocht en een super gezellig dag. Joost heeft ervan genoten en ik ook! Top!!!!

Groet, Bastiaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen