Home

Zonnetje

Wat een heerlijk weekend heb ik achter de rug. Fantastisch weer was het en ik heb leuke dingen gedaan.

Het begon donderdag op Hemelvaart heel ontspannen. 's Ochtends eerst 12 kilometer hardgelopen. Het blijft een fijn rondje. Van Anna's Hoeve naar Baarn en via de Lage Vuursche en Kievitsdal weer terug naar Hilversum. Na het douchen de tv aangezet voor de tijrit in de Giro. Raborenner Menchov wist deze te winnen en dat is dus een geweldige uitslag. Voor het diner ben ik naar Dick zijn huis gegaan. Daar hebben we samen met m'n moeder 2 kilo gamba's met veel knoflook gegeten. Om je vingers bij op te eten zo lekker was het.

Vrijdag had ik met Ronnie en Jochem om half tien afgesproken om voor een auto te kijken. Ronnie wil een auto kopen en had op internet een paar mooie bakkies gezien. Zijn oog was gevallen op een aantal Seat Ibiza's. Bij de eerste garage was de auto helaas net verkocht maar bij de tweede in Gorkum hadden we meer geluk. Na een proefritje met een groen grijze Ibiza wilde Ronnie nog ff nadenken. Tijdens een lunch op een plein in Gorkum de voors en de tegens afgewogen en de beslissing gemaakt. Auto gekocht en deze kan volgende week vrijdag opgehaald worden. Top, goed geregeld. Jochem heeft de rest van de dag lekker in mijn auto gereden. Ik zat onderuit achterin. We willen nog wel even wat doen en besluiten bij de Lage Vuursche te gaan midgetgolven . Voor drie personen betalen we 39 euro om 18 holes op de grasbaan te doen. Wat een geld zeg. Belachelijk. Ronnie wint, ik word tweede en Gakkie derde. Voor het diner rijden we naar Laren. Zien en gezien worden op de Gooische matras. Bij Loetje kan je een lekkere biefstuk eten en tevens in de zon op het terras zitten dus de keuze is snel gemaakt. Na wat biertjes en bittergarnituurtjes gaan we naar binnen. Daar bestellen we alle drie een bak sla, een bak patat en de wereld beroemde Loetje biefstuk. Hij doet z'n naam eer aan. Goed van smaak, je hebt er geen saus bij nodig. Via wat mooie villawijken gaan we nog een ijsje kopen. Ronnie moet zaterdag werken dus die zetten we thuis af. Jochem en ik halen nog een drankje bij Robbie en gaan dan ook naar huis. Lekker rozig met het zonnetje in m'n kop ga ik pitten.

Zaterdagochtend komt Jochem me met mijn eigen auto halen en we rijden naar Amsterdam. We gaan wat spullen van hem thuis ophalen en daarna zwemmen bij De Mirandabad. Dit is niet verkeerd geschreven maar zo heet dat zwembad nou eenmaal: "De Mirandabad". Aangezien het zulk mooi weer is kunnen we buiten wat baantjes trekken in het 50 meter bad. Voor mij is het althans baantjes trekken en Jochem doet non stop borstcrawl. Denk je een goede conditie te hebben door het hardlopen maar dit is ff anders. Zeer intensief. Na het zwemmen zitten we nog een half uurtje in de zon op te drogen. Het is bijzonder goed weer. Prima temperatuur. Nadat we zijn opgedroogd en aangekleed rijden we richting Loosdrecht om te lunchen. We gaan bij het Bruggetje zitten en eten allebei een gerookte kip salade. Tijd voor mij om wat boodschappen te doen en het huis op te ruimen. Joyce is weer voor een weekje zon, zee en strand naar Ibiza met Annie dus moet het wel ff netjes maken! 's Avonds voor de verandering maar weer eens uit eten. In Hilversum is dit weekend het Blues Rock festival. Dit is een samenwerking tussen Felix 2 en Felix 3 . We gaan met een clubje uit eten bij Zilt en Zo . Het eten is goed en de drank zit erbij in dus dat zit wel goed. Na het eten komen de sterke verhalen van vroeger nog op tafel en iedereen ligt dubbel. Daarna gaan we richting het plein voor Felix 2. Helaas net het vorige optreden gemist maar we vermaken ons natuurlijk wel met wat biertjes. Als het volgende optreden begint wordt het ook wat drukker in de tent. Goede muziek. Leuk zo'n festival. Door het aantal biertjes stijgt ook het aantal Twitter berichten. Overal worden foto's van gemaakt en op Twitter gezet... wat een zooitje weer. Na het optrden gaan we nog ff langs de Guardian . Als afsluiter halen Ronnie, Danker en ik ouderwets een shoarma bij Apolonia . Te veel knoflook en te veel uien... maar ja... het blijft wel lekker. Na hier thuis nog een paar spelletjes Wii Kart te hebben gespeeld ga ik slapen.

Fris wakker worden op de zondag zit er niet bij. Als je na vijf uur gaat slapen en om elf uur al weer wakker wordt voel je je niet top. Tel daar dan nog de biertjes bij en de smaak van de shoarma en je kan spreken van een kater. Tijdje geleden dat ik het zo zwaar heb gehad na een avondje stappen. Joyce landt op Schiphol om half twaalf. Met het blues weekend in het achterhoofd had ik al gezegd niet naar Schiphol te komen, maar wel naar het station in Hilversum. Dit was niet onverstandig met het oog hoe ik me voel;-) We zetten Annie thuis af, halen de 107 van Joyce op bij oma in Kortenhoef en gaan naar huis. Op de bank kom ik na mijn tweede aspirientje en een uurtje slapen een beetje bij. Voel me niet meer zo rot. Moet straks een beetje fris zijn. We hebben namelijk een verjaardag van Hans, de oom van Joyce. Hij is 65 geworden en viert het gezellig met de hele familie. Hij heeft ons uitgenodigd voor het eten in een restaurant in de haven van Huizen. Het weer is nog steeds heerlijk dus we staan eerst een tijd lekker buiten. Ik ben de BOB vanavond en dat is maar verstandig ook na gisterenavond. Haha. Het eten is heerlijk en na de koffie gaan we moe op huis aan. Joyce moest vroeg op het vliegveld zijn en ik kan ook wel wat uurtjes slaap gebruiken.

Voor de mensen met wie ik het lange weekend beleefd heb: Het was top! Zelfs een blogje op m'n site waard!

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen