Home

De tijd glipt je door de handen

Wat gaat de tijd toch snel. Je hoort er iedereen over maar als ik er eens over nadenk dan is dat ook echt zo. Ik zal een paar voorbeelden noemen.

We wonen al weer ruim een jaar op de Monseigneur van de Weteringstraat bijvoorbeeld. Dat betekent ook dat we het Noordse Bosje al meer dan een jaar niet van binnen gezien hebben. We denken nog regelmatig terug aan ons "kleine" appartement in het centrum van Hilversum.

Begin november was het al weer vijf jaar geleden dat de vader van Joyce overleed. Het zijn allemaal gebeurtenissen die ik me zo voor de geest kan halen maar toch al vijf jaar terug gebeurd zijn. Mijn vader heeft al weer ruim twaalf jaar geleden het tijdelijke verblijf op aarde geruild met het eeuwige. Twaalf jaar, gewoon voorbij gevlogen.

Joyce en ik zijn al weer zes jaar samen. Ook deze geweldige zes jaar gingen erg snel. Time flies when you're having fun!

Een voorbeeld van laatst is New York. Begin 2008 alles in werking gezet voor oktober 2008. Dat zijn tien maanden!!! We hebben een hele hoop leuke dingen gedaan in 2008. Barcelona, Praag, Mechelen, Joyce naar Ibiza, ik naar Frankrijk, Bulgarije en ook naar New York. Je leeft zo naar alles toe maar voor je het weet is al het leuks voorbij. Het jaar 2008 loopt bijna op zijn einde. De kerstdagen zijn al weer volgepland en we kijken vooruit naar 2009.

Elke dag is er één om nooit te vergeten, geniet bewust van wat je dagelijks doet!!

Groet, Bastiaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen