Home

PC in Hangmat

Wat een rust op de site. Beetje weinig updates de laatste twee weken.

Het gaat allemaal lekker. Ben met Ronald twee keer per week aan het hardlopen en verdwalen! Zo wilde we van de week een rondje doen vanaf Hilversum richting Baarn via Anna's Hoeve en dan terug via de Lage Vuursche. We moesten voor de A27 het bos weer in om keurig via Anna's Hoeve weer terug bij de auto te komen. Dit mislukte en bijna 3 uur later en 18,5 KM verder waren we weer thuis. Leuk die bospaadjes. Ik heb nu twee flinke blaren onder de zijkant van m'n voeten dus weet niet of ik maandag ga lopen.

 

Morgen heb ik mijn eerste Linux examen 117-101. Dit is de eerste voor mijn LPI-1 certificering. Ik hoop het morgen te halen. Mocht dat zo zijn dan laat ik dat hier nog wel even weten. Heb ondertusen een laptop met Kubuntu draaien dus kan met lekker uitlevenWink

 

Verder ga ik tussendoor naar Frankrijk met m'n moeder naar Anko in Bize. We vliegen aankomende donderdag naar Marseille om vervolgens de trein te pakken richting Narbonne waar Anko ons komt halen. Ik had nog aardig wat vakantiedagen staan, Joyce helaas niet. Lekker anderhalve week van de zon genieten. Heerlijk.

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen