Home

Royal Mandarin

Voor de hulp in ons huisje hebben we Ine, Dick en Anke uitgenodigd om luxe uit eten te gaan. Afgelopen zaterdag was dat dan eindelijk zo ver.

Eerst 's middags een dramatische wedstrijd gespeeld tegen het 2e van Kockengen. Vanwege onder andere de regen hebben we weinig gespeeld en getraind. Dit was dan ook duidelijk te zien aan ons spel. We verloren thuis met 1-2. Zeer slecht, we verloren nu ook de aansluiting met de koplopers die ook nog eens veel minder wedstrijden hebben gespeeld.

Om 19:00 uur had ik gereserveerd bij Royal Mandarin op de Emmastraat in Hilversum. Dit was voor alledrie een verrassing, al had Annie het geraden en Joyce zich dus eigenlijk verluld. We wilden in eerste instantie een Emperor Beijing Duck menu bestellen met bijpassende wijn. Dit plan werd gewijzigd toen de ober ons een voorstel deed voor een verrassingsmenu. We kozen voor een vijf gangen verrassingsmenu inclusief een wijn arrangement.

Royal Mandarin

Na twee amuses begon ons menu. Als eerste kregen we witte vis, de tweede gang was zeewolf en een gamba. Hierbij werd witte wijn geserveerd. Vervolgens gingen we over op de rode wijn. De derde gang was een klein pannenkoekje met eend en voor het toetje kregen we ossenhaas. Het toetje was ook heerlijk. Een stuk appel met gesmolten caramel wat in het koude water gelegd werd. Over de appel werd ook nog eens caramel gegooid zodat je een soort netje van caramel kreeg. Dat was pas het eerste deel van het toetje. Op een grote schaal kwam nog cassis ijs te staan, een brownie, rijst soesjes en een soort kleine milkshake van koffie, bayleys en ijs. Dit alles werd natuurlijk vergezeld door een zoete rode dessert wijn.

Royal Mandarin

Royal Mandarin

Royal Mandarin

Royal Mandarin

 

Toen ook dit allemaal door ons verorberd was, namen we met een likeurtje bij de openhaard plaats om het eten te laten zakken.

Royal Mandarin

 

Wat een geweldige avond met super bediening en voortreffelijk eten.

 

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets