Home


Het is volgens mij nog niet hier ter sprake gekomen maar Joyce heeft het detacheringsbureau Vijzelaar en Van Eijkeren verlaten. Ze is per 01 november in vaste dienst bij  20th Century Fox . Deze filmmaatschappij is bekend van vele films en natuurlijk van de populaire series als 24 en Prison Break.

Dit begin  zegt natuurlijk genoeg:

Joyce gaat hier aan de slag als assistent controller. Dit is een hele mooie stap in de goede richting aangezien Joyce na haar studie eigenlijk controller als einddoel zag. Wie weet wat er nog meer mogelijk is binnen Fox???

De Peugeot 206 die ze van Vijzelaar als leaseauto had moest worden ingeleverd en hier moest natuurlijk een nieuwe voor in de plaats komen. Niet zo'n oud afgedankt bakkie waar ik in rijd maar het moet een nieuw auto-tje zijn. Wat een verwend nest is het toch... hahaha. Wat dan een beetje betaalbaar is zijn drie leuke kleine auto's. De Toyota Aygo, de Citroën C1 en de Peugeot 107.
Samen met Annie een zaterdag op pad geweest en een proefrit gemaakt in de 107. Heel slim en tevens bijdehand gelijk langs de Toyota en Citroën dealer gereden om de auto's te vergelijken.

Peugeot 107


Uiteindelijk heeft Joyce toch gekozen voor de 107 . Onze nieuwe buurman Thijs van de Peugeot dealer aan het Meldpad heeft prima zijn best gedaan om een mooie 5 deurs te regelen met airco in de kleur die Joyce graag wilde. Vorige week alles geregeld en de auto opgehaald. Joyce helemaal blij met haar nieuwe scheurijzer: Peus 2.0 of Peus Junior.

Afgelopen weekend was ook helemaal top! Eerst hebben we de verjaardag van Dick gevierd bij het Heerenplein in Hilversum. Echt een superavond, heerlijk gegeten en toch weer iets te veel (rode wijn) gedronken. Dat merkte ik in ieder geval de volgende dagWinkVerjaardag <a href=Dick 2007" width="500" height="375" />

Die volgende dag was namelijk zaterdag. Lekker op pad met Joost, Jurjen, Tom en Robbert. Rotterdam was de bestemming. We zaten in een ontzettend lux hotel. Namelijk het Westin hotel. We kwamen er later achter dat het Nederlands elftal hier ook verblijft voor aanvang van de wedstrijd tegen Luxenburg in de Kuip. Bij de lift op de 8e verdieping stonden Bouma en van Bronckhorst klaar in trainingspak... grappig. Eerst lekker gegeten in het Jazz Cafe waar helaas nou net deze zaterdag geen optredens zijn... jammer maar helaas. Verder nog wat kroegjes bezocht en via de strandbal de Baja Beachclub in gegaan. Helaas (nog) geen foto's van deze avond... misschien dat er nog wat komen via de mail.

Groet, Bastiaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen