Home

Nieuwe tafelVandaag kort op pad geweest voor meubels maar wel geslaagd en veel geld uitgegeven. Eerst zijn we naar Lifestyle geweest in de Kerkstraat om te kijken voor een kast en een salontafel.
Deze even in gedachten gehouden en toen naar Studio Meijer gegaan op de Kerkbrink tegenover het postkantoor. Daar zijn we geslaagd voor een mooie tafel en bijpassende stoelen. De tafel heeft een levertijd van een week of tien en is het van het merk Pilat & Pilat . De stoeltjes die er ook wel een weekje over acht over doen om ons te bereiken zijn van het merk Vitra . De tafel hebben we in de kleur zeep wit en de stoelen ook in het wit.

Nieuwe tafelNieuwe stoel

Daarna is Joyce met haar moeder terug gegaan naar Lifestyle en heeft daar twee kasten, een kleine en een grote gekocht en in dezelfde kleur ook een salontafel. Nu alleen nog op zoek naar gordijnen en tapijt...

UPDATE: Helemaal vergeten, we hebben vorige week ook een hele mooie nieuwe flatscreen gekocht. Een Philips met alles er op en er aan. Ambilight, Pixel Plus 3, Full HD en maar liefst 94 cm groot. Hieronder een foto:

Philips flatscreen

Fijn weekend.

 

Groet, Bastiaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets