Home

Zaterdag 16-06 Laminaat gelegd bij Dick. Mijn oude stoffeerbroek uit de mottenballen gehaald (hoe heb ik deze ooit gepast), stanleymes opgezocht en aan de gang gegaan. Sander had donderdag al het tapijt gedaan en het ziet er gelijk woonbaar uit. Vandaag dan de woonkamer op orde maken zodat er verhuisd kan worden. Mijn moeder verzorgt de catering, heerlijk. Door het plakkerige weer verlies ik een kleine 5 liter vochtWink maar om een uur of zes ligt het er mooi in.

Maandag naar Jos geweest om al het verzeker gebeuren te regelen voor het huisje. Dit is nu zo goed als rond. Het aftellen is begonnen, op het moment van schrijven is het nog minder dan twee maanden voordat we de sleutel krijgen.

Afgelopen weekend Hilversum Alive. Zaterdag op pad geweest. Begonnen bij Cartouche waar mijn moeder en Dick stonden. Joost en Linda kwamen met het buurmeisje ook gezellig langs. Joyce heeft een tijd met de dochter van Dick, Marieke staan praten. Wij gingen naar de Flater, als ze het zat was bij haar vader zou ze even bellen wat later dus gebeurde. De avond geëindigd bij Felix 2. Joyce heeft Marieke aan een date geholpen met de zanger van de band die in Felix speelde. Aan het einde van de avond wat regen gehad maar verder was het top. De volgende ochtend niet helemaal fris wakker geworden al had ik niet het idee dat ik té veel gedronken had. 'S avonds ontspannen naar de serie Lost seizoen gekeken... we zitten er helemaal in en gaan zo hard dat we nu disc 5 al klaar hebben. Nog maar één te gaan en dan seizoen 2 starten.

Gisteren met de verkopers afgesproken om in ons huisje te kijken. Beetje meten en praten over ons toekomstige huisje. Echt leuk. Je ziet het huis een keer en bij ons was de koop snel definitief, dan is het prettig om nog een keer een kijkje te nemen. Met het oog op de inrichting/indeling. Hele aardige mensen, we zijn welkom om nog eens een kijkje te nemen. Geen probleem.

Ondertussen ook al weer een maand in dienst bij de KvK, proeftijd overleeft... yessss, al heb ik me daar geen zorgen over gemaakt. Het gaat echt snel. Werkzaamheden zijn echt super. Servers configureren, testomgeving bouwen, applicaties installeren en publiceren. Ontzettend leerzaam. Daarnaast ben ik verder gegaan met mijn Citrix certificering. Bij het COA/Call2 aan begonnen maar eigenlijk een beetje verwaterd helaas. Examen is aangevraagd voor augustus. Mooi om de theorie en de praktijk te combineren, wat wil je nog meer.

Ik heb me ook weer ingeschreven voor de Dam tot Damloop op zondag 23 september. Vorig jaar was de inschrijving snel vol en was ik te laat. Dat was eigenlijk ook dit jaar het geval maar via oud klasgenoot Boy heb ik me via Nike in kunnen schrijven. Ik ben nu voor mezelf aan het lopen want ik wil mijn oude tijd van 1:45:38 natuurlijk graag verbeteren. Hieronder de gegevens van mijn loop in 2005:

Naam Bastiaan Gaillard

Woonplaats Hilversum

Afstand 10 Engelse Mijl trimloop

Categorie Mrecr

Totaal plaats 8083 / 9259

Categorie plaats 5660 / 6152

Snelheid 9,141 km/uur

5 kilometer 31:52 (31:52)

10 kilometer 1:03:56 (32:04)

15 kilometer 1:37:41 (33:45)

Netto tijd 1:45:38

Aankomende zaterdag 07-07-2007 (leuke datum) gaan we bij Adse en Ilona eten, met mooi weer lekker BBQ-en dus laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijnWink

Groet, Bastiaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen