Home

Het was al weer een tijdje geleden dat ik iets op de site geschreven heb dus doe ik maar een aantal verhaaltjes in één. Ik heb maar ff opgeschreven wat ik allemaal gedaan heb zo na het laatste bericht over het huisje.

Ok, daar gaan we. Donderdag 24 mei was mijn laatste dagje bij het COA. Iedereen gedag gezegd en toch naar huis gereden met een vreemd gevoel. Ik heb een hoop geleerd bij het COA en samen met mijn collega's altijd een hoop schik gehad. Zoals al eerder gezegd was het COA echt een hele leuke tijd. Dat wordt nog maar eens bevestigd als Joyce en ik de zaterdag erop, de 26e naar Nijeveen rijden. Op bezoek bij Roelof en Carmen en niet te vergeten Sven. Gezellige dag en ook nog heerlijk 's avonds meegegeten. Joyce heeft zich prima vermaakt met Sven, vast een beetje oefenenWink

<a href=Joyce en Sven" width="450" height="338" />

<a href=Joyce en Sven" width="450" height="338" />

<a href=Joyce en Sven" width="450" height="338" />

Zondag de 27e zouden we bij OSO een toernooi hebben. De eerste editie vorig jaar wisten wij te winnen en we hoopten dat we onze titel dit jaar konden prolongeren. Helaas kwamen er twee teams niet opdagen waardoor we dus maar één wedstrijd hebben gespeeld. Deze verloren we en ging de "de cup met de grote oren" naar de tegenstander. Ach... volgend jaar beter en meer tegenstanders.

Op 2e pinksterdag hebben we ook een iets fantastisch gedaan. Net als de rest van Nederland hebben wij een meubelboulevard bezocht. Met het oog op ons nieuwe huisje hebben we wel wat nieuwe spulletjes nodig. Het was zoals te verwachten echt ontzettend druk. We zijn bij Montel geslaagd voor een bank. Deze bank met een levertijd van 14 weken is een echte relaxbank. Heerlijk onderuit... ik kan nu al haast niet wachten. We moeten nog op pad voor een eethoek, een kast voor in de woonkamer, gordijnen, tapijt en een mooi bureau voor mijn knappe pc-tjeSmile

Bank

Bank

Dan stond op 1 juni mijn eerste werkdag bij de Kamer van Koophandel voor de deur. Op het moment van schrijven ben ik bijna twee weken bezig en het bevalt me erg goed. Leuk en uitdagend werk met een gezellige club mensen. Het mooie is dat alles van scratch af aan opgebouw moet worden en dat is voor mij ontzettend leerzaam.

De dag erna hadden we het horeca toernooi. Wij spelen dan altijd voor de Guardian. Het weer was helemaal goed, heerlijk zonnetje. Het vertoonde spel was minder. Twee keer verloren, twee keer gewonnen en één keer gelijk. De volgende ronde niet bereikt. Het voetbalseizoen is nu dan echt afgelopen. 'S avonds zijn we uit eten geweest met Joost en Linda bij restaurant Voldaan.  Alle gerechten op de kaart kan je zowel groot als klein bestellen. Zo kun je alles lekker proeven. Daarna nog ff Hilversum in geweest. Was een hele geslaagde gezellige avond.

Zaterdag de 9e met OSO op stap. Na 's ochtens bij Nic verzameld te hebben vertrekken we richting Alphen. We gaan waterskien bij Wet 'n Wild. Erg gelachen om een aantal die niet gelijk goed konden staan en een paar keer goed hard op het water stuiterden. Het doel om een heel rondje te halen heb ik de 3e poging bereikt. Daarna nog een paar keer gedaan. Echt cool. Met de auto terug naar Hilversum en door naar de Guardian. Na een wervelende speech van Co werd ons een buffet voorgeschoteld met lekkere salades en satetjes. Met een klein biertje te veel op eindigde voor mij de avond. Een top dagje als afsluiter van het voetbal seizoen. Als ik de foto's van Danker heb zal ik deze op de site zetten. 

Zondag met een enorme kater en zo stijf als een hark wakker geworden. Later in de middag toen ik weer een beetje aanspreekbaar was lekker voor de tv gehangen met 24. We naderen het einde van seizoen 5. Spannend. Voor de verjaardag van mijn moeder  zijn we zondagavond uit eten geweest bij AiUchi. Deze tent zit in het pand van Gooiland waar vroeger Sensei gezeten heeft. Echt super gegeten daar. De oude eigenaar van Kimono zit er nu in en de kwaliteit was echt top. Japans eten op z'n best.

11 juni, de dag dat mijn moeder echt jarig is zijn we wederom uit eten gegaan. Dit maal bij 't Haventje op de Havenstraat. We gingen er heen met Anke, Carolien, Andrea, Dick en natuurlijk de jarige jop. Joyce kon vanwege een cursus bij Vijzelaar er helaas niet bij zijn. In dit restaurant werken mensen die gehandicapt zijn, alleen wisten wij dat niet... behalve mijn moeder dan... hahahah! Respect voor dit initiatief en de mensen die hier werken. Een hele bijzondere ervaring.  Zo... ik ben alles weer kwijt en de site is weer up to date, een heel verhaal.

Groet, Bastiaan 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen