Home

KnoflookEerste twee weken zitten erop bij mijn nieuwe functie. Ik kan zeker terugkijken op twee hele leerzame weken. Een groot deel van wat ik in theorie geleerd heb breng ik nu in de praktijk. Het is hier en daar nog wel wat uitzoeken en navragen maar het gaat helemaal goed komen! Ik heb de juiste stap gemaakt om de Servicedesk te verlaten. Ik ben aan het kijken om wat meer van Citrix te leren. Aangezien het COA met deze oplossing werkt voor server based computing is het interessant voor mij om me hierin te certificeren. Ik wil dan beginnen met CCA wat staat voor Citrix Certified Administrator. 

Op Telegraaf.nl zag ik een leuk artikel staan over sex en knoflook. Na een test in Engeland door een programma van de BBC zijn de verkopen van dit kruid enorm gestegen. Nou mag het algemeen bekend zijn dat ik wel van een knoflookje houd dus zit ik mooi goedWink Het hele artikel van de Telegraaf is te lezen bij "Lees meer".

Groet, Bastiaan.

Betere seks door knoflook?
AMSTERDAM - Een grote supermarktketen in Groot-Brittannië heeft 32% meer knoflook verkocht nadat in een BBC-programma knoflook een lustopwekkend middel was genoemd.

De toenemende verkoop was het resultaat van voorpublicaties en advertenties voor het programma, waarin werd onderzocht of knoflook als natuurlijk alternatief voor Viagra kan worden gebruikt.  

In het programma The Truth About Food poogden de makers te ontdekken of een knoflookrijk dieet gedurende 3 maanden erectieproblemen kan verhelpen. Zeven mensen met erectieproblemen vanwege te hoog cholesterol werden getest.

Bij zes van de zeven was verbetering waarneembaar, en bij drie werd de situatie zelfs helemaal normaal. Sindsdien constateert de supermarktketen in haar filialen een flinke toename van de knoflookverkoop.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen