Home

<a href=Bastiaan @ Servicedesk" width="250" height="166" align="bottom" />Sinds afgelopen maandag is er een hele hoop gebeurt na het behalen van mijn MCSE .

Eerst woensdag een gesprek gehad bij Expoitatie (2e lijn bij het COA ) met Paul voor een functie daar. We zijn overeengekomen dat ik z.s.m. kan beginnen. Dit gaat waarschijnlijk de tweede week van januari worden. Eerst moet ik mijn werkzaamheden op de servicedesk overdragen.

Op donderdag zijn we met de servicedesk in Maarssen gaan steengrillen en bowlen. Dit was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Met bowlen twee keer eerste geworden en vreemd genoeg ook twee keer laatste.

Op vrijdag stond het jaarlijks terug kerende weekend met de VVHGL op het programma. Dit jaar was de bestemming Burgh Haamstede in Zeeland. De foto's van dit geslaagde weekend staan al weer online op de vrienden.nl. Voor volgend jaar willen we iets speciaals organiseren omdat dit dan het tien jarig jubileum zou zijn! Ik ben benieuwd waar we eindigen eind 2007.

Zoals valt te lezen heb ik een ernorm mooi einde van het jaar 2006, waar zal 2007 mij brengen?

Groet, Bastiaan. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen