Ajax met de beker in de Kuip

Bekerfinale AZ – Ajax 2007

Ajax met de beker in de KuipOver de laatste wedstrijd van OSO wil ik het eigenlijk niet eens hebben. Laten we het er op houden dat we geen punten hebben gepakt tegen de nummer laatst van dit seizoen, Kockengen. We zijn dit jaar geëindigd als 7e met 20 punten. Het veld bij Kockengen was kurkdroog. Na een paar slidings heb ik daar hele mooie (brand) plekken op mijn been aan over gehouden. Nu wacht ons nog een toernooi op 27 mei bij OSO en het horeca toernooi op 02 juni. We sluiten het seizoen af met een etentje op 09 juni.

Afgelopen vrijdag 04 mei hebben Michel en Manon bij ons gegeten. Dat was erg gezellig. Even lekker bijgepraat over van alles en nog wat.

Patrick de Waard van OSO kon aan kaarten komen voor de bekerfinale dit jaar in de Kuip. Een hele mooie wedstrijd tussen AZ en Ajax staat op het programma. Beide teams op het randje toch het kampioenschap aan PSV moeten laten dus gebrand om toch een mooie prijs te pakken dit jaar.

We kregen waar voor ons geld. Na 90 minuten die echt omgevlogen zijn staat het 1-1. Een vroege goal van Dembele voor AZ in de 4e minuut en in de 2e helft in de 50e minuut Huntelaar voor Ajax zorgen voor een verlening. Deze eindigt echter ook onbeslist wat dus strafschoppen betekent. Een ongekend spannend einde waarin Ajax uiteindelijk toch de beker mee naar huis mag nemen! Davids scoort de laatste strafschop waar daarvoor Ryan Donk voor AZ zijn strafschop gekeerd zag worden door Stekelenburg. Einduitslag 7-8!!!