OSO 2

Weer geen punten!

OSO 2Mijn eerste wedstrijd weer sinds een hele lange tijd. Na veel studeren en een vakantie ben ik weer begonnen met trainen en fitnessen. Afgelopen zaterdag had ik wel weer het gevoel er klaar voor te zijn, uit tegen Maarssen 2.

Geheel in stijl stonden we binnen 1 minuut met 1-0 achter. Een kopbal die Tim helaas niet kon keren. We begonnen slapjes aan de wedstrijd, Maarssen was veel feller. Na een voorzet van Danker van de rechterkant kon Gert inkoppen. 1-1. Een bal die helaas door mij niet goed weggewerkt kon worden (bedankt scheids) leverde de voorsprong op voor Maarssen en we gingen met 2-1 de rust in.

De tweede helf waren wij veel sterker na het inbrengen van Marco en Stefan. Bijna de gehele tweede helft werd gespeeld op de helft van Maarssen. Dat leverde ook de gelijkmaker op gemaakt door Terpie. Met nog een paar minuten te spelen viel alsnog het doek voor OSO. Vanaf de rechterkant kwam de kale geluksvogel die ook de andere twee goals gemaakt had opzetten. Hij schoot hoog richting het goal. Met wat wind, een boel geluk en Tim net te ver voor zijn goal maakte hij een prachtige treffer… 3-2 en dat werd helaas ook de eindstand.

Volgende week tegen Altius maar weer eens wat puntjes pakken!