Home

Geboortekaart voorkant

Wat zijn Joyce, Lone en ik ongelofelijk trots. We hebben even op mevrouw moeten wachten maar na 11 dagen na de uitgerekende datum kwam ze toch ter wereld:

 

Lizzy Pip Gaillard

 

Op donderdag 25 februari gingen we naar het ziekenhuis om een afspraak te maken om de bevalling in te leiden. Als ze er niet eerder zou zijn dan werd ze 29 februari gehaald. Best wel bijzonder dachten we nog op schrikkeldag. Zo ver kwam het echter niet. Na het ziekenhuis rustig naar huis gereden en de dag kabbelde voort. Maar na het eten voelde Joyce het toch wel degelijk rommelen. Voor de ontspanning ging Joyce lekker in bad. Dit was echt een goede keuze. Door de ontspanning was het relatief goed te doen om de weeën onder controle te houden. Rond half 12 bellen we de verloskundige Daphne en ik help Joyce uit bad. Daphne zegt dat we de spullen mogen pakken en richting ziekenhuis mogen gaan. Mijn moeder en Dick komen bij ons thuis om op Lone te passen. Als haar zusje geboren is komen ze met z’n drieën naar het ziekenhuis spreken we af.

Na het bad zijn de weeën heftiger geworden, hier was Joyce al bang voor. Ze heeft het zwaar. Net als bij Lone bevindt ze zich in haar eigen wereld en vangt elke wee vakkundig op. De pijn is niet om uit te houden en Joyce vraag om verdoving. Daphne stemt toe en legt alles aan voor de controle van de baby. Ze weet dan al dat de verdoving er niet zo komen omdat het allemaal zo snel gaat. Na een half uur vraagt Daphne of Joyce op haar zij wil gaan liggen, dan mag ze kort daarna persen. Hier heeft Joyce wel oren naar. Daarna gaat het nog sneller. Binnen een half uur zet Joyce wederom een wereldprestatie neer. Lizzy Pip wordt 26 februari om 1:19 uur geboren.

Lizzy weegt bij de geboorte 3995 gram en meet 52 centimeter. Als we een beetje terug op aarde zijn bel ik de oma’s op. Ze komen natuurlijk direct met de opa’s richting ziekenhuis. Ook kleine lieve Lone ziet haar zusje voor het eerst. Kusjes en knuffels geeft ze. Ook de kleine panda knuffel neemt ze mee en geeft ze aan Lizzy. Zo schattig.

We zijn nu ruim een week verder en Lizzy doet het goed. Ze zit boven het geboorte gewicht en drinkt heel goed bij mama. Deze week ben ik een week vrij. Dit komt goed uit aangezien we nu niet meer kunnen leunen op Saskia onze lieve kraamverzorgster. We hebben het wederom getroffen, we zijn heel blij met haar.

Voor de mensen die we vergeten zijn een kaartje te sturen zet ik hieronder het geboortekaartje:

Geboortekaart binnenkant

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen